Ajankohtaista

Konserttiohjelmia kouluihin kotiseudun tarinoista

Kotiseudun tarinoista konserttiohjelmia kouluihin
 
Mitä kertoisit kotiseudustasi musiikin keinoin? Kalevalaseura, Konserttikeskus ja Suomen Kotiseutuliitto haastavat musiikkialan taiturit ja kekseliäät käsikirjoittajat ideoimaan 45 minuutin mittaisia koulukonsertteja kotiseudusta lapsille ja nuorille. Ohjelmakilpailun tavoitteena on saada Konserttikeskuksen ohjelmistoon korkeatasoisia esityksiä, joiden ensisijaisina kohderyhminä ovat ala- ja yläkoululaiset.
 

Suomen elävää perintöä kootaan wikiluetteloon

Suomen elävää perintöä kootaan wikiluetteloon

Museovirasto on avannut elävän perinnön wikiluettelon, jonka tavoitteena ja tarkoituksena on yhdessä erilaisten ryhmien, yhdistysten ja muiden yhteisöjen kanssa koota tietoja ja esitellä laajasti elävää aineetonta kulttuuriperintöä Suomessa. Luettelon kokoaminen on osa Unescon aineettoman kulttuuriperinnön yleissopimuksen toimeenpanoa. Suomen tapa tehdä elävää perintöä näkyväksi Wikimediaa hyödyntäen on poikkeuksellisen avointa ja osallistavaa.

 

Kansanmusiikki.fi -portaalia ylläpitää ja päivittää tammikuusta 2016 huhtikuun 2016 loppuun Suomen Kansanmusiikkiliitto

Kansanmusiikki.fi -portaalia ylläpitää ja päivittää tammikuusta 2016 huhtikuun 2016 loppuun Suomen Kansanmusiikkiliitto.

Lähetä kansanmusiikin ja kansantanssin tapahtuma- ja koulutustiedot ja uutisvinkit sekä muut askarruttavat kysymyset osoitteeseen: toimisto(at)kansanmusiikkiliitto.fi

Kansanmusiikki.fi -portaalin tapahtuma- ja koulutuskalenteri julkaistaan myös Kansanmusiikki-lehden takasivulla!

Tapahtumakalenteri: http://www.kansanmusiikki.fi/tapahtumat/tapahtumakalenteri